Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, εργαζόμενος ως υπάλληλος καταστήματος, αφαίρεσε διαδοχικά από τσάντα του ιδιοκτήτη του καταστήματος, συνολικό χρηματικό ποσό 1.100 ευρώ. Σε έρευνα των αστυνομικών, εντοπίσθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα ο ημεδαπός, επιμελώς κρυμμένο στο χώρο του καταστήματος και αποδόθηκε στον παθόντα.


• Συνελήφθη χθες (12 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.500 ευρώ. Σε εγκαταλειμμένη οικία που χρησιμοποιούσε, εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (12 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί άνδρες σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο σε χώρο λαϊκής αγοράς, εντοπίσθηκαν διαδοχικά τα παραπάνω άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 667 πακέτα τσιγάρων και 22 συσκευασίες με καπνό βάρους 1 κιλού και 11 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.