Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 10 Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, που φορούσε στο λαιμό της και στη συνέχεια διέφυγε με άγνωστο συνεργό της, που την ανέμενε σε όχημα.

Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθη χθες (17 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα στις Σέρρες, παραβίασε ένα σταθμευμένο όχημα ημεδαπής και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα με χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα. Η κλεμμένη τσάντα εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένη σε θαμνώδη περιοχή με όλο το περιεχόμενό της και αποδόθηκε στην παθούσα.

• Συνελήφθη χθες (17 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, που είχε αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας σε περιοχή των Σερρών. Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (18 Σεπτεμβρίου 2020) και ώρα 12.00 περίπου, στον Κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε προστατευτικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.