Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 25 προς 26 Ιουνίου του 2017 διέρρηξε κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθησαν χθες (21 Σεπτεμβρίου 2020) σε περιοχές της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, τρία άτομα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:

• Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης με ύψος 1,4 μέτρα, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε, όπως επίσης και μία συσκευασία κάνναβης βάρους 17,1 γραμμαρίων.


• Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 110,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.