Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Έδεσσας, ο μοναδικός εκπρόσωπος της στην Α1` Εθνική κατηγορία στο Νομό μας, έτυχε σπουδαίας νίκης επί της αξιόμαχης Πυλαίας με 34-30. Όπως θυμόμαστε παλαιότερα σε τέτοια παιχνίδια, το ΔΑΚ ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η ομάδα της πόλης μας είχε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, αλλά φέτος λόγω της πανδημίας covid 19 δυστυχώς ήταν κάτι πρωτόγονο για τις ομάδες.

Οι άνθρωποι του Δ.Σ. μαζί με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, έχοντας άριστη συνεργασία, κατά τη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Στον αγωνιστικό τομέα με ηγέτη τον Φώτη Μισαηλίδη και άξιους συμπαραστάτες επιθετικά τον Γιάννη Κράλλη και τον Πέτρο Κυριακού και στην άμυνα να δεσπόζει με το αγωνιστικό του πάθος ο Πέτρος Βαφείδης, χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι, τελικά έφτασε η ομάδα του Αερωπού σε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

Τέλος πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη προσφορά του μεγάλου μας χορηγού ManDynamic για την προσφορά της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα όπου είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο που τον παρακολούθησε από το σπίτι μέσω youtube όπου ξεπέρασαν τα 1100 άτομα.