Λειτουργία υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μετά από τις νέες οδηγίες, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοïού COVID-19

Μετά την έκδοση της τελευταίας νομοθετικής ρύθμισης η οποία προβλέπει «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19», η Π.Ε. Πέλλας εντάσσεται στις περιοχές «υψηλού» επιδημιολογικού επιπέδου. Τα μέτρα που προβλέπονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, στο συγκεκριμένο επίπεδο, προβλέπουν (μεταξύ άλλων):

 

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας από υπαλλήλους και κοινό
  • Εξυπηρέτηση κοινού με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού

Επομένως, οι πολίτες που έχουν επείγουσες ανάγκες για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας, παρακαλούνται, πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες υποδοχής, να κλείσουν τηλεφωνικά με τα αντίστοιχα τμήματα ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπηρεσιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας www.pella.gr ή και μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr, στη διαδρομή «Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας». Επιπλέον, για θέματα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν και το τηλέφωνο 2381-3-51243.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, καλεί τους εξυπηρετούμενους πολίτες να συνεργαστούν για την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων από την κείμενη νομοθεσία. Όπως αναφέρει: «Η συμμετοχή των πολιτών στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοïού αποτελεί μονόδρομο ώστε να παραμείνουμε υγιείς»

 

Αναλυτικά τα τηλέφωνα των Υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας για ραντεβού: