Με το «δεξί» ξεκίνησε το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών στην πρεμιέρα του αντίστοιχα ηλικιακού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Δευτέρα 26/10/2020 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την ομάδα του «ΑΟΚ Βέροιας» με σκορ 72-41.

Η ομάδα του «Μέγα» παίζοντας πολύ καλή άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού κατάφερε να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τους φιλοξενούμενους μακριά από το καλάθι της έτσι ώστε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με σκορ, 38-21.

Η ομάδα των Γιαννιτσών συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο στην άμυνα αλλά «ανοίγοντας» ταυτόχρονα και τον επιθετικό της ρυθμό κατάφερε να πάρει εύκολα το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 72-41.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την σημερινή τους νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα και καταφέραμε να φύγουμε από την αρχή μπροστά στο σκορ.

Συνεχίζουμε την δουλεία μας στην προπόνηση με συγκέντρωση και πειθαρχεία για να γίνουμε ακόμα  καλύτερη σαν ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την φετινή χρονιά.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του «Α.Ο.Κ. Βέροιας» και να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές  να έχουμε φέτος μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία»

 

Τα δεκάλεπτα: Α:24-11 Β:14-10 Γ:23-10 Δ:11-09

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Αγγελοστογιάννης Τ. Ναισίδης Θ. Βαιραμίδης Κ. Χατζηαντωνίου Μ. Μιτσάγλας Π. Γιαμπατζιδης Κ. Χαραμής Σ. Παπαδόπουλος Γ.,Βένος Π. Βένος Μ. Παρτσαλάκης Σ. Βουλγαρίδης Δ.

 

«Α.ο.κ. Βέροιας»: (Γ. Τριχόπουλος Α. Κασαμπαλής) Τσαχουρίδης Α., Κόγκας Μ. 4π, Κολοβός Γ. 22π(2), Παπαδόπουλος Π. 1π, Παγγούρας Δ. 4π(1),  Ιωαννίδης Λ., Ζάνος Μ. 5π(1), Γιτόπουλος Γ., Δαμιαλής Σ. 2π, Τριανταφυλόπούλος Θ. 3π(1).