Αγαπητές φίλες και φίλοι  οφείλουμε να απαντήσουμε δημόσια στα αναληθή δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους στον τοπικό τύπο και στα social media , τα οποία σχετίζονταν με την πρόσφατη αποστολή βοήθειας της Ομάδας Αλληλεγγύης Γιαννιτσών , στους πρόσφυγες στη Μόρια και στους πληγέντες στην Καρδίτσα .

O πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλάει σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας, στην Καλαμάτα, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Οι γνωστοί κονδυλοφόροι του Ν.Πέλλας έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους  κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας για αδιαφορία ως προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα,  κάνοντας λόγο για μονομερή βοήθεια προς τους πρόσφυγες στην Μόρια (!!!!) .

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε ότι η οργάνωση αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας ανήκει όπως προαναφέραμε στην Ομάδα  Αλληλεγγύης Γιαννιτσών και ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν τα δυσάρεστα γεγονότα στην Καρδίτσα . Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Ν.Πέλλας , κυρίως μέσω της Ο.Μ Έδεσσας αλλά και φίλοι αλληλέγγυοι συνέβαλαν με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της προσπάθειας,  κατά την διάρκεια της οποίας λόγω των τραγικών γεγονότων στην Καρδίτσα , αποφασίστηκε μέρος της βοήθειας να μεταφερθεί στους εκεί πληγέντες  .

 

Φίλες και φίλοι το ψέμα έχει «κοντά πόδια».

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου εθελοντών Αlbatros στην οποία αναφέρονται  ξεκάθαρα τα όσα σας προαναφέραμε ,  τόσο δηλ  η αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες στη Μόρια όσο και η αποστολή βοήθειας στην Καρδίτσα.

 

«Σήμερα ημέρα 2ης αποστολής για τους πρόσφυγες στην Μόρια, μέσω της αλληλεγγύης για όλους την οποία κ ευχαριστούμε για την διοργάνωση της καμπάνιας!

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, τους συντρόφους ,τους αλληλέγγυους που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές υψώνουν το ανάστημα τους ,πέρα από κάθε φωνή ρατσισμού κ στέλνουν ότι μπορούν σε αυτούς τους ανθρώπους, τους διωγμένους από παντου χωρίς πατρίδα, χωρίς τίποτε μόνο με την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα σήμερα τις ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Περαίας κ την ομάδα Αλληλεγγύης ,την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΗΣ ,την ομάδα Αλληλεγγύης ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ κ όλους τους φίλους που μας επισκέφτηκαν αυτές τις μέρες

Στην αποστολή υπήρχαν 10κιβωτια με παμπερς, 200 γάλατα εβαπορε,150 παπούτσια νο 16-34, ένα κιβώτιο με οδοντόκρεμες, αντισηπτικά, σαμπουάν, σερβιέτες, 4κιβωτια με γάλατα σκόνη , milula, almyron κλπ ένα κιβώτιο με κουλουράκια, σνακς κ κλινισκεοασματα τα συγκεκριμένα θα σταλούν από Δευτέρα στην Καρδίτσα στους πληγέντες από τον Ιανό.

Η Αλληλεγγύη το όπλο μας ,συνεχιζουμε!

Σύλλογος εθελοντών Αlbatros

Ιασωνίδου 4»

Λίγη ντροπή δε βλάπτει…….Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Ν. Πέλλας