Σύλληψη για κλοπές Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξε δύο καταστήματα στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους συνολικό χρηματικό ποσό 170 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,4 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου 2020, προσέγγισε την οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε περιοχή του Κιλκίς, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, αφαίρεσε από την οικία της κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 200 ευρώ, πείθοντας την ηλικιωμένη να τα συγκεντρώσει σε ασφαλές σημείο, με το πρόσχημα του κινδύνου πυρκαγιάς, από δήθεν ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 24 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 9 δοχεία με λάδι και διάφορα άλλα προϊόντα, για τα οποία κατά περίπτωση, δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και διέθετε προς πώληση χωρίς τα απαιτούμενα παραστατικά αγοράς και άδεια αρμόδιας Αρχής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του.

 

Τροχαίο δυστύχημα Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 00.15 περίπου, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Λευκώνα Σερρών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.