Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του και σε παρακείμενο αγρόκτημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 4 κιλών και 200 γραμμαρίων, αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 575,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στις έρευνες συμμετείχε αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Βίντεο έχει αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/1225133667865251

 

Σύλληψη για απόπειρες κλοπών Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς κατελήφθη να προσπαθεί να παραβιάσει ένα κατάστημα, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε προσπαθήσει να παραβιάσει ακόμη ένα κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (λοστός, κατσαβίδι κ.α.).
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για διακεκριμένη κλοπή.
Σύλληψη για κλοπή μοτοσυκλέτας Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, να οδηγεί μία μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού, που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από περιοχή των Σερρών. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 14 Σεπτεμβρίου 2020, παραβίασαν οικία ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν ένα βιβλιάριο καταθέσεων και μία τραπεζική κάρτα.
Σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων Συνελήφθη χθες (2 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 770 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.