Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, εισήλθε σε κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα αξίας 135 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 59 γραμμαρίων.
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (8 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την έξοδό του από τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών Γερμανίας, για ναρκωτικά και απάτη.


Τροχαίο δυστύχημα

Χθες (8 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23.40 περίπου, στην Επαρχιακή Οδό Βρυσακίου – Νησίου Ημαθίας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.