Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (12 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπόγειο χώρο καταστήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες κάνναβης βάρους 37,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίσθηκαν 24 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 586 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 95 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Στις έρευνες συμμετείχε ο αστυνομικός σκύλος «ΑΤΛΑΣ», ενώ για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/4064279980254510

 

 

Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της 1ης Οκτωβρίου 2020, αφαίρεσε από τον εξωτερικό χώρο επιχείρησης σε περιοχή της Χαλκιδικής, εμπορεύματα συνολικής αξίας 230 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Τα κλεμμένα εμπορεύματα εντοπίσθηκαν σε καταστήματα όπου τα είχε διαθέσει ο παραπάνω ημεδαπός και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (12 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες της 11ης και 12ης Οκτωβρίου 2020, παραβίασε δύο οικίες σε περιοχή της Πιερίας, από όπου αφαίρεσε συνολικό χρηματικό ποσό 80 ευρώ.