Τιμώντας τα 47 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, που τα μηνύματά της παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ, αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Καλαϊτζή Μιχάλη, βρέθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο του Ομαδικού Τάφου Γιαννιτσών, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους αγωνιστές του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

Αναδεικνύοντας το αγωνιστικό μήνυμα του Πολυτεχνείου, με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, καταδικάζοντας τα αντιδραστικά αντιλαϊκά μέτρα απαγόρευσης των εκδηλώσεων γιορτασμού του Πολυτεχνείου, καταθέσαν από μέρους του ΚΚΕ στο Μνημείο των Γιαννιτσών .

Τίμησαν και ανάδειξαν τα μηνύματα του Πολυτεχνείου που είναι ζωντανά, διαχρονικά και επίκαιρα. Τα συνθήματα «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δουλειά, μόρφωση, υγεία», «Έξω οι ΗΠΑ», «Έξω το ΝΑΤΟ», εξακολουθούν να συγκλονίζουν και σήμερα τις καρδιές της ελληνικής νεολαίας, του ελληνικού λαού, που δίνουν τη μάχη τους και σήμερα και κάθε μέρα, ενάντια σε μια αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον αποκτά σύγχρονο περιεχόμενο στην πάλη για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού.

Τιμάμε το Νοέμβρη στο δρόμο του αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι αγώνες του λαού για υγεία, δουλειά, ζωή με δικαιώματα ούτε απαγορεύονται ούτε αναστέλλονται.

 

17  Νοέμβρη  2020

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ