Αντιπαράθεση μεταξύ της Δημοτικής Παράταξης “Κοινωνία σε Κίνηση” με την Δημοτική Παράταξη “Έδεσσα – Βεγορίτιδα”. Αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κοινωνία σε Κίνηση σχετικά με τη χρηματοδότηση που έλαβε ο Δήμος μας για τον covid 19.

Μέσω της προσωπικής της σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ απάντησε σημειώνοντας :

“Πεποίθηση και αρχή μου είναι καλύτερα να δουλεύω παρά να μιλάω και να ανακοινώνω το έργο μας. Δεν είχα σκοπό να ” παινέψω”το έργο της διοίκησης μας, τόσο στη ΔΗΚΕΔΕ όσο και στο Δήμο Έδεσσας, αλλά όταν είδα τη σημερινή ανακοίνωση του ” κοινωνικά ευαίσθητου ” κ. Τσεπκεντζή,παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο απαντήθηκαν τα ερωτήματα που θέτει,οφείλω να σας ενημερώσω κι από εδώ για τις ενέργειες που κάναμε ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο και να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο όσο μπορούμε αλωβητοι και κυρίως ενωμένοι!


Όπως και τον Μάρτιο έτσι και τώρα επεκτειναμε το πρόγραμμα Βοηθεια στο Σπίτι. Νοσηλευτική φροντίδα, ιατροφαρμακευτικη κάλυψη, ψυχολογική υποστήριξη. Βοηθεια σε ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν….
Διάθεση υπολογιστών στα σχολεία. Τουλάχιστο 50 μηχανήματα διατέθηκαν στα σχολεία και βάση της προβλεπόμενης διαδικασίας θα δοθούν όπου υπάρχει ανάγκη!!!
Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστήριο!!!
Από τον Σεπτέμβρη λειτουργεί το κοινωνικό φροντιστήριο μια δομή που χρειάστηκε ένα χρόνο προετοιμασίας και εξυπηρετεί οικονομικά ασθενείς οικογένειες!!!
Αυτές τις δύσκολες μέρες κανένας δεν πρέπει να το παίζει πιο ευαίσθητος από τον άλλο αλλά να προσφέρει από όποια θέση μπορει!”