Συνελήφθη ένα άτομο κοντά σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς

Με το όχημα που οδηγούσε προσπάθησε να εισάγει στη χώρα περισσότερα από 53 κιλά κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ημεδαπού άνδρα, που προσπάθησε να εισάγει στη χώρα μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (16 Νοεμβρίου 2020) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας κοντά σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με σκοπό να διαφύγει.

Ωστόσο λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει εκ νέου απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 37 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 53 κιλών και 906 γραμμαρίων.

Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε για την παράνομη δραστηριότητά του, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα.

Του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για κίνηση εκτός Περιφερειακής Ενότητας και έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.