Η Vodafone υποδέχεται το νέο Xiaomi Mi10T Lite δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν, να επωφεληθούν από ένα μοναδικό Δώρο. Αποκλειστικά για σήμερα από τα καταστήματα Vodafone, αλλά και από το vodafone.gr έως 18 Νοεμβρίου, όσοι αποκτήσουν το νέο Xiaomi Mi10T Lite  θα πάρουν δώρο τα MiTrue Wireless Earphones 2S, αξίας 99,90€. Επιπλέον, όλοι οι Vodafone πελάτες θα παίρνουν δώρο και το πακέτο προνομίων Giga Ready με 12GB και -20% στις επισκευές για έναν ολόκληρο χρόνο.

Το νέο Xiaomi Mi 10T Lite διαθέτει 6,67” FHD IPS LCD οθόνη με Dot notch, με 120Hz απόκριση και Adaptive Sync και τετραπλή AI κάμερα με κύριο φακό 64MP, 8MP ultra-wide, 2MP Macro, 2MP depth, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Ο αναβαθμισμένος του επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 750G, αποδίδει τέλεια σε όλες τις συνθήκες χρήσης, ενώ η μπαταρία των 4820mAh χαρίζει αυτονομία  διάρκειας 2 ημέρων+, και γρήγορή φόρτιση σε μία ώρα.

 

Το νέο Xiaomi Mi 10T Lite χαρίζει κρυστάλλινο stereo ήχο, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν στο 100% την αγαπημένη τους μουσική και ταινία, ενώ δίνει τη δυνατότητα 5G για να μπορούν όλοι να ζήσουν, την νέα εποχή ταχυτήτων.

 

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το νέο Xiaomi Mi10T Lite, στην προτεινόμενη τιμή 349,90€ καθώς και  υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Mi10 T 5G,   Μι10 Τ και Mi10 T Pro και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi Mi10T Lite στο https://bit.ly/32avIl9