Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «AKILA» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων καθώς και 22 σπόροι κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 αφαίρεσαν από κατάστημα που βρίσκεται σε περιοχή της Χαλκιδικής, προϊόντα συνολικής αξίας 150 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (1 Νοεμβρίου 2020) και ώρα 11:00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Χορτερού – Σιδηροκάστρου Σερρών, το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση γέφυρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.