Εξιχνιάσεις κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και δύο ανήλικων ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τον Ιούνιο του 2020 οι δύο ανήλικοι με εντολή του ημεδαπού, αφαίρεσαν από διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής 3 δίκυκλα οχήματα. Τα δύο από τα δίκυκλα οχήματα αυτά βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου 2020 σε περιοχή των Σερρών, διέρρηξε ένα σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και 3 τραπεζικές κάρτες, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σύλληψη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη προχθές (1 Νοεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με μέτρηση στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου που κατείχε κατά παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.