Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε μέσα σε ντουλάπα να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 180 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε, όπως και ο σχετικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε (θερμαντική λάμπα, ανεμιστήρας, εξαεριστήρες).

Επίσης σε αποθήκη της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 702 γραμμαρίων, 85 σπόροι κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα αφαίρεσε από περιοχή της Πιερίας ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 16 προς 17 Οκτωβρίου 2020 στην ίδια περιοχή διέρρηξε επιχείρηση και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Επίσης του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ, για την παραβίαση του μέτρου προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας πολιτών προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 8ης Μαρτίου 2020 διέρρηξε όχημα σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε ένα τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος.