Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι, οι εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος των φαρμακοποιών περιόδου Δεκεμβρίου 2020 (30/11 έως 4/12) θα διεξαχθούν διαδικτυακά λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του Covid-19.

Ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη εξεταστική μέχρι το τέλος του χρόνου.
Για το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες θα αναρτηθεί νέα Ανακοίνωση, αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
Οι απόφοιτοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή (ακόμη και όσοι δηλώσανε για την περίοδο Αυγούστου ή θα εξεταστούν σε ένα μόνο μάθημα) πρέπει να στείλουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 το ονοματεπώνυμό τους, το e-mail τους (το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργό και να παραμείνει ενεργό ως το τέλος του έτους) και τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected]
Οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. καλό θα ήταν να γράψουν και τον λογαριασμό που διέθεταν ως φοιτητές, ακόμη και αν δεν ισχύει πια.
Στη συνέχεια θα δίδονται επιπλέον οδηγίες στο προσωπικό e-mail του καθενός από το ΑΠΘ, εκτός από τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της Υπηρεσίας μας που θα αναρτώνται στο site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ.
Τα δικαιολογητικά και το παράβολο θα τα κατατεθούν στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας του τόπου μόνιμης κατοικίας.
Επίσης θα κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση με το παρακάτω περιεχόμενο:
«Έλαβα γνώση για τις τεχνικές εξ αποστάσεως εξέτασης, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις απαιτούμενες ενέργειες για τη συμμετοχή και την ταυτοποίηση τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις και προτίθεμαι να συμμετέχω:
 με τον απαιτούμενο εξοπλισμό κατά τη διάρκεια εξέτασής μου
 δέχομαι πως τα γραπτά που παραδίδω αποτελούν προϊόν του δικού μου, αποκλειστικά, πνευματικού μόχθου
 αποδέχομαι την πολιτική για την προστασία προσωπικών δεδομένων (https://www.auth.gr/sites/default/files/politiki_exetaseon.pdf)».

Για τηλεφωνική επικοινωνία: 2381351280, 2381351276, 2381351231