Το απωθημένο κόμπλεξ που έχει με τον Αερωπό MANDYNAMIC από τις εποχές που ήταν στην ΑΕΚ και είχε φύγει τρεις φορές με …σκυμμένο κεφάλι από το ΔΑΚ Έδεσσας βγάζει με απροκάλυπτο τρόπο ο ομοσπονδιακός προπονητής του χάντμπολ Γιάννης Αρβανίτης.

Ο τεχνικός με την … περίεργη κώμη ανακοίνωσε χθες τους 16 εκλεκτους παίκτες του για τους επόμενους επίσημους αγώνες της Εθνικής Ανδρών, τον Γενάρη… και κόντρα σε κάθε λογική δεν συμπεριέλαβε σε αυτούς κανέναν από τον Αερωπό, την ομάδα δηλαδή που τερμάτισε 4η στο περυσινο πρωτάθλημα (που αν τελείωνε λόγω covid θα τερμάτιζε 3ος) και 3ος προπερσι και έχει δώσει επιπλέον 6 ευρωπαϊκά παιγνίδια στηριζόμενος σε καθαρά ελληνικό “κορμό”.

και 3ος προπερσι  και έχει δώσει επιπλέον 6 ευρωπαϊκά παιγνίδια στηριζόμενος σε καθαρά ελληνικό “κορμό”.

Κι όμως ο απίθανος Αρβανίτης (που σημειωτέον μετά την ΑΕΚ είχε εργαστεί στον … Πρωτέα  Άρτας της Α2…) άφησε εκτός, παίκτες της κλάσης και της αξίας όπως ο Φώτης  Μισαηλίδης, ο  Πέτρος Κυριακού, ο  Γιάννης Κράλλης και ο Πέτρος Βαφείδης  που είναι από τους κορυφαίους Έλληνες του πρωταθλήματος στις θέσεις τους.

Και σε κάθε περίπτωση είναι πολύ  ανώτεροι από αρκετούς παντελώς άγνωστους, ομάδων της Αθήνας και τού Νότου, οι οποίοι πρωτοεμφανίστηκαν φέτος στην Α1 και είναι ζήτημα εάν έχουν γράψει 5-6 γεμάτα εξηνταλεπτα στην μεγάλη κατηγορία.

Στον Αερωπό MANDYNAMIC όπως είναι φυσικό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και η ομάδα κόσμημα της πόλης μας και του Νομού θα δώσει τις άμεσες απαντήσεις της μέσα στο γήπεδο.

Οι επιλογές  του Αρβανίτη

Τσίλης, Κανδύλας, Δεληχρήστος, Τερλέτσκι, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Μπάγιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Κολλύρης, Καρακεχαγιάς, Στεφανίτσης, Παγιάτης (ΑΣΕ Δούκα), Λιάπης, Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Χουρσουντιάν, Βλάχος (Άρης Νικαίας OlympicDiagnostic), Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους).