Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης κυκλοφόρησε το νέο  τραγούδι του, που έχει τίτλο «Στα Αναφιώτικα» και είναι σε στίχους του Μανώλη Σιγανού και μουσική του Γιάννη Μανιουδάκη και του ίδιου.

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής και μουσικός, που έρχεται να φέρει νέα πνοή στα μουσικά δρώμενα.

 

 

Μέσα από τα τραγούδια του, συνδέει πολλά είδη μουσικής με Κρητική ματιά και όχι μόνο, δημιουργώντας έτσι, νέα μελωδικά ταξίδια.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QYkr78Uh6PY

Λίγα Λόγια για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη     

 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο Οροπέδιο Λασιθίου και η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν μέσα από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του έπαιζε μπουζούκι.
Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και κάπως έτσι, με σταθερά βήματα, μπήκε στο μαγικό κόσμο του πενταγράμμου με πρώτους θεατές την οικογένειά του!

 

Από το 2012, ο Ανδρέας ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο, η αγάπη του για τη μουσική ωρίμασε και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα: να κυκλοφορήσει το δικό του, προσωπικό τραγούδι.