Η ανερχόμενη Κασσάνδρα κυκλοφόρησε στις 15 του μήνα το πρώτο της ενορχηστρωμένο τραγούδι και υπογράφει η ίδια και την μουσική και τον στίχο. Το “Που Πήγε Η Αγάπη Σου” είναι μια ερωτική μπαλάντα που γεννάει έντονα συναισθήματα από το πρώτο άκουσμα.

Μιλάει για μια αγάπη ψεύτικη που στηρίχθηκε πάνω σε ψεύτικες υποσχέσεις και “μεγάλα λόγια” με αποτέλεσμα ένα απροσδόκητο τέλος που άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Πολλές φορές, ονειρευόμαστε έναν πρίγκιπα και εγκλωβιζόμαστε μέσα σε ένα παραμύθι και αδυνατούμε να συλλάβουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτό λέει και η Κασσάνδρα με τον στίχο της “θέλω αίσιο τέλος στο παραμύθι μου μα ο πρίγκιπας λείπει καιρό”. Την ενορχήστρωση στο πρώτο της τραγούδι υπογράφει ο Γιάννης Λυκάκης ενώ το Lyric Video που συνοδεύει το τραγούδι της δημιούργησε ο Νίκος Βλάχος.

 

Πρωτογνωρίσαμε την Κασσάνδρα Μπραούσι από την συμμετοχή της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο το 2018 με το δικό της τραγούδι «Αποχωρώ» το οποίο αγάπησε ο κόσμος πολύ γρήγορα. Είναι μόλις 18 ετών όμως έχει ήδη καταλάβει τι θέλει να ακολουθήσει στην ζωή της και κυνηγάει πάντα τα όνειρα της. Στο κανάλι της στο Youtube «Kasandra Music» θα βρείτε κι άλλα της τραγούδια τα οποία σκέφτεται στο μέλλον να τα ενορχηστρώσει και να τα κυκλοφορήσει μέσω κάποιας δισκογραφικής εταιρείας. Προς το παρόν απολαύστε το πρώτο και ολοκαίνουργιο ενορχηστρωμένο της τραγούδι «Που Πήγε Η Αγάπη Σου».