Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου  που ανήκει στα αγροκτήματα των Κοινοτήτων Δάφνης, Καλής και Προφήτη Ηλία. Το συνολικό μήκος του οδικού έργου είναι 2.346,80μ. και θα είναι δρόμος δύο κατευθύνσεων μ΄ ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση, συνολικού πλάτους 4,50 μ., μ΄ ενιαίο κατάστρωμα κυκλοφορίας.

Σκοπός του έργου είναι:

Η αναβάθμιση των υφιστάμενων αγροτικών οδών με τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και την ασφαλτόστρωσή τους

Η βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας της οδού

Η αναβάθμιση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Η περιβαλλοντική αποδοχή των έργων της οδού

Ηεναρμόνιση της οδού με τις τοπικά επικρατούσες οικιστικές, μορφολογικές, φυσικές συνθήκες και με το τοπίο.

«Η Δημοτική Αρχή Σκύδρας συνεχίζει με αισιοδοξία και υπευθυνότητα την παραγωγή έργου, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση της ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου που έρχεται να βελτιώσει και να συμπληρώσει τις αγροτικές μας υποδομές και να συνεισφέρει αναλογικά στη στήριξη της αγροτικής μας οικονομίας,  εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τρεις Κοινότητες του Δήμου μας: Καλή, Δάφνη, Προφήτη Ηλία. Συνεχίζουμε μ΄έργα και δράσεις σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας», υπογράμμισε μεταξύ των άλλων η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Ως Δήμος Σκύδρας ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας κατά τη διάρκεια των εργασιών εκτέλεσης κι έως την ολοκλήρωση του έργου. Για κάθε σχετική πληροφορία υπεύθυνη είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου: αρμόδιος μηχανικός Γρηγόρης Σιδηρόπουλος τηλ. 238351853.