Με ένα νέο τραγούδι-έκπληξη, που θα έχει τίτλο «Κατάληψη», συνεχίζει η Καίτη Λιβανού την επιτυχημένη συνεργασία της με τον ζωντανό θρύλο του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο.

Μετά το «Δεν μου αξίζει αυτό που ζω», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η γνωστή ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού επιστρέφει με ένα νέο single, τη μουσική του οποίου έχει γράψει και πάλι ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.

Οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Καίτη Λιβανού, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Γιάννη Κουρκουμέλη.

Το τραγούδι «Κατάληψη», είναι μία δυναμική ρούμπα, η οποία θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Ραμπαζή.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας για τη συνεργασία του με την γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία μου με την Καίτη Λιβανού.

Πρόκειται για μία ερμηνεύτρια που έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία στον χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι, όπως συνέβη και με το προηγούμενο».

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Καίτης Λιβανού, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Orfeas Group και από το κανάλι All Greek Songs στο Youtube, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.