Εξιχνίαση κλοπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (1 Μαρτίου 2021) το βράδυ ενεργώντας μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαίρεσαν από περιοχή των Σερρών ένα μετασχηματιστή από αντλιοστάσιο, αξίας περίπου 7.000 ευρώ και νωρίτερα της ίδιας μέρας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμα έναν μετασχηματιστή από αντλιοστάσιο σε άλλη περιοχή των Σερρών.

Επίσης χθες το πρωί εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα στο οποίο επέβαινε και μία ημεδαπή γυναίκα και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός, ενώ η ημεδαπή γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε  και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2021) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Καβάλας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση.