Επιστολή προς την Προϊσταμένη του Καταστήματος ΕΛ.ΓΑ. Βέροιας Μαρία Παππά απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τον παγετό της 8ης Απριλίου 2021.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής(αρ.πρ.3579/9-4-2021)έχει ως εξής:

Επιτρέψτε μου να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της παρούσας επιστολής, και να θέσω υπόψη σας το παρακάτω επείγον ζήτημα και το συνακόλουθο αίτημα που αφορά τους αγρότες του Δήμου Σκύδρας με αφορμή τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες (ροδακινιές, βερυκοκιές, ακτινίδια κ.ά) εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών (παγετός) της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας.

Επειδή η περίοδος είναι κρίσιμη για τους αγρότες μας, σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα και κατεπειγόντως στις ανάλογες ενέργειες (αναγγελίες, καταγραφές, εκτιμήσεις κ.ά) σε συνέχεια των ενεργειών σας για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές μας από τον παγετό της 24ης, 25ης και 26ης Μαρτίου 2021.

Με τη βεβαιότητα ότι θ΄ανταποκριθείτε στο αίτημά μας με την ευαισθησία και την ετοιμότητα που σας διακρίνει, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

                                               Με εκτίμηση

                                                                                            Η Δήμαρχος Σκύδρας

                                                                                            Κατερίνα Ιγνατιάδου