Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, ο επικεφαλής της παράταξης Κοιτάμε Μπροστά, Χρ. Γιαννούλης, έδωσε απάντηση και στις κατηγορίες του κ. Τζαμτζή εναντίον της παράταξης:

Με το γνωστό λασπώδες ύφος, σαν τον χώρο όπου υφίστανται οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Δ. Σκύδρας αναφέρθηκε προ ημερών ο κ. Τζαμτζής σε σχετικό μας δελτίο τύπου. Το σημαντικό είναι ότι απέφυγε να αναφέρει ότι η παράταξή μας υπερψήφισε την πρόταση της πλειοψηφίας για την κατασκευή των συλλεκτήριων αγωγών και επιδόθηκε σε ακατάσχετη φρασεολογία-υβρεολογία.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Τζαμτζή δεν σημαίνει δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες τι ακριβώς έγινε πίσω. Η ουσία είναι ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι για την αρχική χωροθέτηση του Βιολογικού ευθύνεται ο κ. Τζαμτζής. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Η ευθύνη του είναι στο ότι, παρότι το αντιλήφθηκε, ποιες ήταν οι αποτελεσματικές του ενέργειες για να αλλάξει θέση; Ο ίδιος παραδέχεται ότι τον ενέταξε σε πρόγραμμα. Γιατί στην λάθος θέση λοιπόν;  Η παρέλαση του σε διάφορους θώκους εξουσίας τονίζει ακριβώς αυτή την αναποτελεσματικότητα η οποία συμπυκνώνεται στα εξής:

Σήμερα, το 2021, η Σκύδρα στερείται συλλεκτήριων αγωγών, την κατασκευή των οποίων εμείς, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, υπερψηφίσαμε. Το έργο του Βιολογικού Σκύδρας έγινε σε έναν βαλτότοπο που με λίγο παραπάνω βροχή πλημμυρίζει και καίγονται οι αντλίες και τα μηχανήματα επεξεργασίας των λυμάτων. Επίσης απαιτείται νέος σταθμός βιολογικού καθαρισμού ενώ η τάφρος 66 έχει να καθαριστεί χρόνια (μόλις προχθές εγκρίθηκε σχετικό έργο). Η ανεπάρκεια της διοίκησης Τζιτζικώστα συμπληρώνεται από τη σιωπή και για το γεγονός ότι έργα υποδομής που είχαν  ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ επί ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά στελέχη της Ν.Δ. έβαλαν τους Δημάρχους να ζητήσουν επανένταξη των έργων στο πρόγραμμα Α. ΤΡΙΤΣΗΣ για να φαίνεται ότι το έργο εντάχθηκε επί Ν.Δ.

Στην ουσία λοιπόν, αυτό που ενόχλησε τον κ. Τζαμτζή είναι η διαφαινόμενη χρόνια αναποτελεσματικότητα, των δήθεν μεγάλων έργων, διότι με φιέστες και με γλέντια, ουσιαστικά έργα για την Πέλλα δεν γίνονται, η ασφάλεια της ζωής των πολιτών και των περιουσιών τους είναι σε κίνδυνο ενώ ταυτόχρονα η υγεία των πολιτών μπαίνει στο περιθώριο και τα προβλήματα λιμνάζουν όπως οι λάσπες επί χρόνια.

Η παράταξη ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ παραμένει η μόνη υπεύθυνη παράταξη που θα λέει μόνο αλήθειες όσο ενοχλητικές και αν είναι στους ανθρώπους της πολύχρονης αλλά αναποτελεσματικής παράταξης Τζιτζικώστα για τους κατοίκους της Πέλλας.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ σημαίνει λύνουμε τα προβλήματα της Πέλλας, δεν τα διαιωνίζουμε.