Συμμετείχα μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους του Νομού Πέλλας στη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, σε χωράφια που υπέστησαν καταστροφή από τους παγετούς των προηγούμενων εβδομάδων.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στα Γιαννιτσά, στην οποία συμμετείχαν και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Πέλλας και εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου του Νομού, συζητήθηκε το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο είναι δυστυχώς πρωτοφανές και θα επηρεάσει την τοπική οικονομία.

Στην κατ’ιδίαν συζήτηση μου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Λυκουρέντζο, τόνισα το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί το αγρόκτημα της Αλμωπίας, καθώς έχει ήδη χαθεί το εισόδημα δεκάδων νοικοκυριών του τόπου μας, γεγονός που μετά από ένα και πλέον χρόνο πανδημίας, διογκώνει το πρόβλημα.

Λάβαμε την προφορική δέσμευση και του προέδρου του ΕΛΓΑ και των εκπροσώπων της Κυβέρνησης, ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και το ζήτημα θα κλείσει.

Ήδη ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να συντονίσουμε τις επόμενες ενέργειες.