Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (31 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό 1.505 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Επίσης, συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες που παρέμεναν στην οικία του προαναφερόμενου ημεδαπού, για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (31 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και προϊόντα αξίας 25 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν.
Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (31 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει  στην οικία της 496 πακέτα τσιγάρων και 263 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 13 κιλών και 150 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι προβλεπόμενοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.