Συλλήψεις για ναρκωτικά  

·      Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κάνναβης.

 

·      Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,3 γραμμάρια ηρωίνης. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθε παράνομα σε αυλή οικίας και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε 250 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του  κορωνοϊού.
Σύλληψη για παράβαση νόμου περί βεγγαλικών Συνελήφθη χθες (29 Απριλίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 64 κροτίδες.