Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών, σήμερα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ τιμά τη Νοσηλεύτρια, το Νοσηλευτή, τη Μαία εκφράζοντας την θερμότατη ευγνωμοσύνη, τον σεβασμό  και τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς όλους τους Νοσηλευτές/τριες, τις Μαίες, για την αυταπάρνηση, το ήθος, τον επαγγελματισμό, που υπέδειξαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, προσπαθώντας συνεχώς να προστατέψουν τον ασθενή αλλά και να προάγουν το υπέρτατο αγαθό της υγείας.

Καθημερινά, στο Νοσοκομείο μας αναδεικνύεται και αποδεικνύεται περίτρανα ο σημαντικότατος ρόλος που επιτελεί το Νοσηλευτικό Προσωπικό, όλο το 24ώρο, παλεύοντας συνεχώς με τον πόνο, την ασθένεια, τη σωματική και ψυχική κατάπτωση. Η καλύτερη ανταμοιβή της ατέρμονης αυτής προσπάθειας είναι η αναγνώριση πρωτίστως από τον ίδιο τον ασθενή, με την δημιουργία σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης αλλά και από την κοινωνία μέσω της συμπαράσταση της, την πολιτεία που δύναται να  προσφέρει τα μέσα για την στήριξη και την εξέλιξη των Νοσηλευτών/τριών.

Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών αναγνωρίζοντας ότι το Νοσηλευτικό επάγγελμα είναι λειτούργημα που μέσα από αντίξοες συνθήκες και έντονη συναισθηματική φόρτιση υπερβάλλει εαυτόν, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις καθημερινές μικρές νίκες απέναντι στην πανδημία που φέρνουν χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

 

 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

 

 

 

 

 

                                                               Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν.ΠΕΛΛΑΣ-Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

                                                                  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ