Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (5 Μαΐου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος εντοπίσθηκε να αποβιβάζεται από υπεραστικό λεωφορείο και διαπιστώθηκε να μεταφέρει κρυμμένες ανάμεσα στα μαλλιά του, αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη. Ειδικότερα, πριν τον αστυνομικό έλεγχο έβγαλε μέσα από τα μαλλιά του και απέρριψε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 14,2 γραμμαρίων, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε, ενώ απέκρυπτε ακόμη μια συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη βάρους 0,45 γραμμαρίων.

 

Σύλληψη για ληστεία Συνελήφθη το πρωί της 4ης Μαΐου 2021 σε περιοχή των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, με την απειλή ρίψης πέτρας σε βάρος οδηγού διερχόμενου οχήματος στην Περιφερειακή Οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης, αφαίρεσε από την κατοχή του χρηματικό ποσό.
Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 5η Μαΐου 2021, συνεργός της με το πρόσχημα της δήθεν αγοραπωλησίας εμπορεύματος, έπεισε ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πιερία, να καταθέσει χρηματικό ποσό 420 ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό της παραπάνω ημεδαπής.
Τροχαίο δυστύχημα Χθες (6 Μαΐου 2021) και ώρα 20.50 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μουδανιών – Θεσσαλονίκης στην περιοχή Ζωγράφου Χαλκιδικής, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.