Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (7 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από περιοχές της Πέλλας. Τα δύο κλεμμένα δίκυκλα οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη σήμερα (8 Μαΐου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 10,1 γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών,  στις αρχές Μαρτίου του 2021, προσποιούμενος τον υπάλληλο του ΕΟΔΥ και με το πρόσχημα της πραγματοποίησης απολύμανσης, έπεισε μία ηλικιωμένη ημεδαπή να του επιτρέψει την είσοδο στην οικία της, από όπου αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 3 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Το κλεμμένο πορτοφόλι, χωρίς το χρηματικό ποσό, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην παθούσα.