Ψηφοφορία για ειδικότητες έτους κατάρτισης 2021-2022

Στα πλαίσια του προγραμματισμού του ΙΕΚ Γιαννιτσών για το νέο έτος κατάρτισης, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021, η Διοίκηση του ΙΕΚ Γιαννιτσών θα ήθελε μέσω της παρούσας φόρμας να διερευνήσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων σπουδαστών για τη νέα χρονιά.


Παρακαλώ, όσοι ενδιαφέρεστε να φοιτήσετε στο ΙΕΚ Γιαννιτσών την επόμενη χρονιά συνδεθείτε και επιλέξτε έως 2 από τις προτεινόμενες ειδικότητες ή την επιλογή “Άλλο” αν επιθυμείτε κάποια άλλη ειδικότητα αναφέροντας στην περίπτωση αυτή ποια ειδικότητα επιθυμείτε.
Ψηφοφορία για ειδικότητες έτους κατάρτισης 2021-2022
Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες ειδικότητες με τους οδηγούς σπουδών τους σε αυτόν τον σύνδεσμο και σε αυτόν για τις ειδικότητες με νέο οδηγό σπουδών.
Οι σπουδές στα Δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ, διαρκούν 2 έτη και ακολουθούνται από 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Το ωράριο των μαθημάτων είναι 14:30μμ – 19:30μμ. Με την αποφοίτηση ο καταρτιζόμενος αποκτά δίπλωμα επιπέδου 5, που συνεπάγεται πληθώρα επαγγελματικών δικαιωμάτων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά και για να καταχωρηθεί η ψήφος πρέπει να συνδεθεί με λογαριασμό Google.
Η αποθήκευση των στοιχείων Επώνυμο, Όνομα email και κινητό τηλέφωνο που θα καταχωρήσετε δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της εγκυρότητας αυτής της διαδικασίας και ενημέρωσής σας με email όταν ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις.