Ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στον δήμο μας είναι η ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Έδεσσας, που ανακοινώθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

• Φωτογραφία από τη συνάντηση του Δημάρχου με την Υφυπουργό κ. Ζέτα Μακρή στο πλαίσιο της διεκδίκησης για την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου χαιρετίζοντας την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην πόλη μας δήλωσε τα εξής:

«Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο είναι ένας θεσμός που έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχονται στα παιδιά μας και αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες εκπαιδευτικής και πολιτισμικής ανάπτυξης στην περιοχή.

Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Ζέτα Μακρή, με την οποία είχα άριστη συνεργασία για το θέμα και από την αρχή κατανόησε και στήριξε το αίτημά μας για ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Έδεσσα. Ευχαριστώ επίσης όσους Βουλευτές μας συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του στόχου, καθώς και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, που ήταν από την αρχή ένθερμος υποστηρικτής της ίδρυσης του σχολείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των δομών και υποδομών εκπαίδευσης».