Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου Π.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ¨ΑΕΡΩΠΟΣ – ManDynamic .

Φώτο αρχείου

Οι βασικές επιδιώξεις εστιάστηκαν στη συγκρότηση μιας ισχυρής διοικητικής ομάδας με έμφαση στη δέσμευση όλων των μελών της νέας διοίκησης για διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης προς τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή, καθώς και στη διαφάνεια και στη τήρηση όλων όσων προβλέπει το καταστατικό του σωματείου μας.

Ο Αερωπός  Έδεσσας – ManDynamic  ως Σύλλογος  πρότυπο – μοντέλο, λειτουργώντας ως αθλητική κυψέλη και πόλος έλξης στην αθλητική κοινότητα με αναγνωρισμένο αθλητικό και κοινωνικό έργο, έχει μια δυναμική παρουσία  σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και διεθνώς μετά  την συμμετοχή της Ανδρικής μας ομάδας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.

Στόχος του νέου Δ.Σ. δεν είναι άλλος από την συνέχιση και διατήρηση του συλλόγου σε υψηλά στάνταρ, καθώς και η διαρκείς ανάπτυξη και εξέλιξη αυτού.

 

Με την ολοκλήρωση της εκλογής και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη:

1. Μουμτζιδέλλης Θωμάς, Πρόεδρος
2. Δραγούμης Σωτήρης,  Αντιπρόεδρος – Eκπρόσωπος Ποδηλασίας
3. Κίτσου Ελένη, Γενικός Γραμματέας
4. Τοτίδης Αντώνης, Ταμίας
5. Μπουτκάρης Χρήστος, Μέλος
6. Μαρίνος Χρήστος, Μέλος
7. Κουρκουλούκης Γιάννης , Μέλος
8. Στούμπος Κωνσταντίνος, Μέλος
9. Γάτσης Χρήστος, Μέλος
10. Μούκας Σωτήρης, Αν. Μέλος
11. Παπατούσης Χρήστος, Αν. Μέλος
12. Σημάδης Τρύφων, Αν Μέλος