Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (11 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή 34 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 20 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κουτιά που περιείχαν ποσότητα κάνναβης  συνολικού βάρους 179  γραμμαρίων καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας που βρέθηκαν στην οικία.

 

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών Συνελήφθη χθες (11 Ιουνίου 2021) το βράδυ στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναντι αμοιβής,  8 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το όχημα που  χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (11 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για κλοπή.