Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων

και του νόμου περί ναρκωτικών

Σήμερα (17 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών «Ζero» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, σε χώρους κοντά στην οικία ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη χθες για την ανθρωποκτονία 45χρονου ημεδαπού (δελτίο τύπου),  όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία καραμπίνα με παραποιημένο σειριακό αριθμό, θαμμένη στο έδαφος.

Επίσης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 80 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο ανωτέρω ημεδαπός σε παρακείμενο αγροτεμάχιο.

 

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων Συνελήφθησαν προχθές (15 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 2 ημεδαπές γυναίκες, καθώς μετά από καταγγελία συλλόγου, διαπιστώθηκε να διενεργούν παράνομο έρανο δήθεν εκ μέρους του συλλόγου, πουλώντας διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προς πώληση αντικείμενα, μία πλαστή διαπίστευση ιδρύματος και το χρηματικό ποσό των 31,7 ευρώ.

 

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών ·      Συνελήφθη προχθές (15 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα στο οποίο είχε επιβιβάσει 6 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το  Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

·      Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε χώρο εντός του οχήματος που οδηγούσε 6 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (16 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε ένα όχημα στο οποίο προκάλεσε φθορές αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.