Συλλήψεις για ναρκωτικά και καταδικαστικές αποφάσεις

· Συνελήφθησαν χθες (7 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων. Επίσης, σε βάρος του ημεδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

· Συνελήφθη χθες (7 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 29,4 γραμμαρίων. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για απείθεια.

Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 15ης Μαΐου 2021 αφαίρεσε από αυλή οικίας στη Βέροια, ποσότητες καλωδίων βάρους 95 κιλών και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.