Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, έγινε η πρώτη διά ζώσης συνάντηση των μελών της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, της Βόρειας Ελλάδας. Στο καφέ Ξαρχάκος, τα μέλη των τοπικών οργανώσεων των δύο κομμάτων που έχουν συμφωνήσει για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές με τον συνασπισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, συζήτησαν οργανωτικά ζητήματα και θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Καθώς η πρόσκληση ήταν ανοιχτή, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και νέοι φίλοι του συνασπισμού δηλώνοντας το παρών για τις επερχόμενες εκλογικές μάχες.

Μίλησαν για τη δυναμική και τις προοπτικές του συνασπισμού, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΤΟ Κεντρικής Μακεδονίας και μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά, Βασίλης Πανίδης και Θεοδόσης Μπίλης, και από τη Νέα Δεξιά ο Ηλίας Κωστόπουλος, Γραμματέας Άμυνας και Υπεύθυνος Β. Ελλάδας και ο Γιώργος Παλάζης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας Δικαιοσύνης.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ένας γνήσια μεταρρυθμιστικός & πατριωτικός συνασπισμός, έχει θέσει στον πολιτικό διάλογο θέματα που τα κόμματα του κρατισμού αποφεύγουν: την αποτροπή της ισλαμικής εισβολής, την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές σε κόμματα που απεργάζονται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, την αντιμετώπιση της γενικευμένης ανομίας με εκ βάθρων αλλαγή του ποινικού και σωφρονιστικού μας συστήματος, τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου, την μείωση της φορολογίας, την απελευθέρωση της Οικονομίας και της Παιδείας από την κομματική πατρωνία. Οι πρόεδροι των κομμάτων Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης για να μιλήσουν σε μεγάλη εκδήλωση που ήδη οργανώνεται.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Τ.Ο. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ