Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε αγροτική περιοχή, μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό τους, 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν ένας κλώνος δενδρυλλίου κάνναβης, μήκους 60 εκατοστών, 1 κινητό τηλέφωνο και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Σύλληψη για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 6,3 γραμμαρίων, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 87 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον κατασχέθηκε και μία κυνηγετική καραμπίνα, που επίσης εντοπίστηκε στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού, για την οποία δε διέθετε την απαιτούμενη άδεια.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (12 Ιουλίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και  των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από την οικία μίας ημεδαπής γυναίκας μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού.
Εξιχνιάσεις κλοπών · Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τον περασμένο μήνα οι δύο ημεδαποί, εισήλθαν παράνομα σε   ανενεργή επιχείρηση που βρίσκεται σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Τα παραπάνω κλοπιμαία πούλησαν σε έναν ημεδαπό, στην επιχείρηση του οποίου εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, στα τέλη του Απριλίου έως και τις αρχές Μαΐου του 2021, εισήλθε παράνομα σε οικία ημεδαπής γυναίκας σε περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 2 ημεδαποί άνδρες, στους οποίους είχε πουλήσει μέρος των κλοπιμαίων.