Εξιχνίαση κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Μάιο του 2021 ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, παραβίασαν αμαξοστάσιο σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν χορτοκοπτικά μηχανήματα και εργαλεία συνολικής αξίας 5.160 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλεμμένο χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.
Συλλήψεις για ναρκωτικά ·   Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του, 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

·   Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας, ποσότητα κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης.

·

Συνελήφθη σήμερα (24 Ιουλίου 2021) τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 88 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.