Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,2 γραμμαρίων. Επίσης σε έρευνα της οικίας του ημεδαπού άνδρα και σε χώρο κοντά στην οικία του, εντοπίσθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα πιστόλι κρότου – αερίου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσε μέσα από όχημα σε περιοχή της Πέλλας, μία τσάντα ημεδαπού άνδρα με χρηματικό ποσό 350 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2021, συνεργοί του προσποιούμενοι τους υπαλλήλους επενδυτικής εταιρείας, απέσπασαν από τραπεζικό λογαριασμό ημεδαπού στην Πιερία, χρηματικό ποσό 4.971 ευρώ, το οποίο μεταφέρθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό του παραπάνω ημεδαπού.

Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2020, οδηγώντας όχημα με κλεμμένες πινακίδες, μετέφερε 5 αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και τους οποίους εγκατέλειψε, μετά από εκτροπή του οχήματος σε περιοχή των Σερρών. Οι αλλοδαποί εντοπίσθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.