Συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, αρμόδιο για  θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Τριαντόπουλο πραγματοποίησε σήμερα 30 Αυγούστου 2021 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Αρχικά ο Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Τριάντόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ευχόμενος να έχει μια δημιουργική και παραγωγική θητεία σε ένα ομολογουμένως δύσκολο έργο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σταμενίτης έθεσε, όπως και σε προηγούμενη, το ζήτημα της στήριξης των συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών, οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες λόγω των επιπτώσεων που είχε η εκδήλωση του παγετού στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής του Νομού Πέλλας. Παράλληλα, τόνισε την αναγκαιότητα να στηριχθούν και οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με την πρωτογενή παραγωγή, όπως διαλογητήρια, συσκευαστήρια, ψυγεία κτλ.

Από την πλευρά του ο κ. Τριαντόπουλος επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που το γνωρίζει το Υπουργείο Οικονομικών και επεξεργάζεται προτάσεις στήριξης. Βασικός στόχος είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι στοχευμένες, δίνοντας την απαραίτητη στήριξη στους συνεταιρισμούς, στις ομάδες παραγωγών αλλά και στις επιχειρήσεις και αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στην ουσία του.

Σημειώνεται ότι ο Βουλευτής κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την στήριξη των συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών.

Εδώ μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό δελτίο τύπου της προηγούμενης συνάντησης: https://stamenitis.gr/epixeirhseis_synetairismoi/