Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης · Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας,

καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 803 γραμμαρίων και 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε την αυλή της οικίας.

· Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύσβατη περιοχή 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Συλλήψεις για κλοπές · Συνελήφθησαν χθες (23 Αυγούστου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, μία ημεδαπή γυναίκα και ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ημεδαπός ενεργώντας μαζί με συνεργό του, παραβίασαν κτήμα ιδιοκτησίας ημεδαπού σε αγροτική περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν 230 πτηνά, κάποια από τα οποία παρέδωσαν στην ημεδαπή γυναίκα.

· Συνελήφθησαν χθες (23 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, μία ημεδαπή γυναίκα και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 60 ευρώ, τα οποία εντοπίσθηκαν στην κατοχή της γυναίκας και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.