Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (26 Αυγούστου 2021) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο ένας από αυτούς χωρίς να γίνει αντιληπτός, εισήλθε σε κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό 195 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα, που τον ανέμενε ο συνεργός του.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή, καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων.