Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (7 Αυγούστου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 3 ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 43,1 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε ένα σταθμευμένο ποδήλατο, αξίας 600 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το κλεμμένο ποδήλατο βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (7 Αυγούστου 2021) το βράδυ, στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας καθώς διαπιστώθηκε να έχει απενεργοποιήσει τον συναγερμό ενός καταστήματος και να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα μέσα σε αυτό. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.