Εγκαινιάστηκε ένας ακόμα επισκέψιμος χώρος του Δήμου Έδεσσας!

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κα. Νατάσα Ιατρίδου ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους για την Έκθεση Πτηνών & Θηλαστικών, ενώ στη συνέχεια προσωπικές πτυχές της ιστορίας της συλλογής του ανέφερε ο δωρητής κ. Χρήστος Ράπτης, όπως επίσης και ο δωρητής της παλιότερης συλλογής κ. Βαγγέλης Πετσίβας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Λάκης Βασιλειάδης, κ. Γιώργος Καρασμάνης και κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Γκιούρος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Θωμάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση.

Ο Δήμος Έδεσσας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον δωρητή κ. Χρήστο Ράπτη, αλλά και τον δωρητή της παλιότερης συλλογής κ. Βαγγέλη Πετσίβα.

Οι πράξεις τους είναι παράδειγμα προς μίμηση! Από την πλευρά μας προσπαθούμε να αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συλλογές τους και η συμβολή των εργαζομένων της ΔΗΚΕΔΕ είναι πολύ σημαντική!