Τον Δήμο Έδεσσας επισκέφθηκαν ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και Αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ, κ. Γιώργος Καρανίκας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Γιάννου και τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππο Γκιούρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Έδεσσας έθεσε το ζήτημα της ίδρυσης Σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ στην Έδεσσα, αίτημα που αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Διοικητή. Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε περισσότερες θέσεις κοινωφελούς εργασίας, επέκταση των προγραμμάτων απασχόλησης ΑμΕΑ και τους Δήμους, ενώ συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας.

«Τόσο ο καλός φίλος Σπύρος Πρωτοψάλτης, όσο και ο Εδεσσαίος Γιώργος Καρανίκας, είναι πραγματικά γνώστες των εργασιακών θεμάτων και των ζητημάτων που άπτονται της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί τους και να αναπτύξουμε τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Έδεσσας. Θέλω να τονίσω ότι ο «δικός μας» Γιώργος Καρανίκας είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και δεν έχει πάψει ούτε μία στιγμή να προσφέρει στην Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Διοικητής του ΟΙΑΕΔ ήξερε τα πάντα για τον τόπο μας και είχε πραγματική διάθεση να ανταποκριθεί σε όλα μας τα αιτήματα.

Τους ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψη και τον θετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τα αιτήματά μας. Είναι εμφανής η διάθεση να συνδράμουν την προσπάθεια που κάνουμε, ο καθένας από τη θέση ευθύνης που υπηρετεί τον Ελληνικό λαό» τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.