Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου και ο κ. Νικόλαος Δημάκας, σας προσκαλούν στην έναρξη της εικαστικής Έκθεσης «Η Ποίηση της Πέτρας», με πρωτότυπα έργα του αυτο-δίδακτου καλλιτέχνη της πέτρας Νικόλαου Δημάκα. Πρόκειται για μία συλλογή πετρών πάνω στις οποίες ο καλλιτέχνης έχει διαχύσει, ελεύθερα αλλά και με διαφορετικές τεχνοτροπίες, χρώματα, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Η έναρξη της έκθεσης πραγματοποιείται στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας (Πλατεία Στουγιαννάκη, Μικροί Καταρράκτες), την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7.00μ.μ. Στον χώρο θα βρίσκεται ο Καλλιτέχνης και συνεργάτες του, οι οποίοι θα μιλήσουν για το καλλιτεχνικό έργο και θα «ξεναγήσουν» τους παραβρισκόμενους στον εικαστικό και συμβολικό κόσμο των εκθεμάτων. Μέσω ειδικής οθόνης, θα υπάρχει ενημέρωση και καλλιτεχνική προβολή των ζωγραφισμένων πετρών, για μεγαλύτερη εμβάθυνση και κατανόηση της ιστορίας και της συμβολικής των καλλιτεχνικών έργων που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό το χρονικό διάστημα Παρασκευή 24 μέχρι και Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, πρωί και απόγευμα.

Κατά την έναρξη και λειτουργία της έκθεσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19.

 

Σας περιμένουμε!